Madfidusen
Grøntsagsgryde med oksekød
Hovederetter
Opskriftsdetaljer
Grøntsagsgryde med oksekød
Ingrediensliste
500 g hakket oksekød, 8-12 %
1 spsk olie
3-4 tsk paprika
1 dåse tomatkoncentrat
1 stort løg eller 2 små
2 pastinakker
4 gulerødder
7 dl vand
2 bouillonterninger
Salt og peber
200 g champignon
2 peberfrugter
300 g fuldkornspasta
Tilberedning
1. Skræl gulerødder og pastinakker, skær dem i tykke skiver. Skær løg i rustikke tern.
2. Varm olien i en gryde og kom det hakkede kød i. Vend kødet til det skiller og ændrer farve. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat. Tilsæt løg, gulerødder og pastinakker samt vand, bouillontern, salt og peber. Læg låg på gryden. Skru ned til middel varme og kog det 5 minutter.
3. Vask og skær champignon i skiver og peberfrugt i små tern. Tilsæt champignon og peberfrugt i små tern.
4. Skub fyldet over i den ene halvdel af gryden. Læg halvdelen af pastaen i væsken. Skrub fyldet over i den anden halvdel af gryden og kom resten af pastaen ned i væsken. Kog videre under låg i ca. 10 minutter til alt er mørt.
5. Smag til med salt, peber og paprika.
Opskriftsdetaljer
-
Portioner4
-
Tilberedningstid45 minutter
-
SværhedsgradLet
-
Ændret30. november -0001
-
Læs5305