Madfidusen
Kyllingeinderfilet med lufttørret skinke
Hovederetter
Opskriftsdetaljer
Kyllingeinderfilet med lufttørret skinke
og pasta
Ingrediensliste
400 g frisk pasta
600 g kyllingeinderfilet
1 pakke lufttørret skinke
Tomatsauce:
3 spsk olivenolie
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
7-8 tomater
1 lille squash
1 spsk. balsamicoeddike
1 bundt basilikum
Salt og peber
1 tsk sukker
40 g parmesanost
Tilbehør:
300 g ciabattabrød
Tilberedning
Tilberedningstid ca. 35 min.
1. Tænd ovnen på 200 gr. Skær spegeskinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletsykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem i 15 min. i ovnen. Sæt brødet med i ovnen de sidste 8-10 min.
2. Hak skalotteløg og hvidløg groft og skær tomater og squash i store tern.
3. Varm olivenolie op i en sauterpande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern.Lad det sautere lidt. Hak basilikum groft. Kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber og sukker i og lad det småsimre i 5 min.
4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt - kogetiden er 3-4 min.
5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server med kyllingestykkerne med skinke. Drysses med friskrevet parmesanost. Servér med brød.
Opskriftsdetaljer
-
Portioner4
-
Tilberedningstid45 minutter
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret03. december 2014
-
Læs8273