Madfidusen

Pasta med kylling citron og basilikum

Hovederetter

Vælg andre opskrifter i denne kategori

Opskriftsdetaljer

  • ( 1 Vurdering ) 
  •  
  • Udskriv opskrift
  • Anbefal opskrift
  • Facebook til deling

Pasta med kylling citron og basilikum

Ingrediensliste

600 g kyllinginderfilet
Salt og peber
3 spsk olie
400 g spaghetti
4 fed hvidløg
1 citron 
2 tomater
250 g slikærter (sugar snaps) 
Frisk basilikum

Tilberedning

1. Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand ca. 9 minutter.
2. Dup kyllingefiletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
3. Varm 1 spsk olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til det er netop gennemstegt. Tag kødet af panden.
4. Kom resten af olien på panden. Svits hakket hvidløg på panden. Tilsæt tyndtskåret skal - skåret med en kartoffelskræller og saft af en citron. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem i tynde strimler.
5. Skyld sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Snit ærterne og skær dem i små stykker på 1 cm. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
6. Vend en stor håndfuld hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Server straks.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Portioner
    4
  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Sværhedsgrad
    Normal
  • Ændret
    30. november -0001
  • Læs
    5340