Madfidusen
Kylling i kokos og karry
Hovederetter
Opskriftsdetaljer
Kylling i kokos og karry
Ingrediensliste
1000 g kylling i kokos og karry
400 g jasmin- eller basmatiris
7-8 forårsløg
50 g peanuts
Tilberedning
1. Kog risene i en gryde med 7 dl vand tilsat 1 tsk salt 12 min. under låg og for svag varme.
2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 3 min., drys med peanuts og server med ris.
Opskriftsdetaljer
-
Portioner4
-
Tilberedningstid20 minutter
-
SværhedsgradNormal
-
Ændret30. november -0001
-
Læs7261